Pul biberli pastırmalı kurufasulye Tarifi


Pul biberli pastırmalı kurufasulye Tarifi

Malzemeler

Yarım kg kurufasulye
2 çorba kaşığı tereyağı
2 adet orta boy soğan
2 adet sivri biber
1’er çorba kaşığı domates ve biber salçası
Tuz
4 su bardağı soğuk su
100 gr pastırma
1’er tatlı kaşığı Ülker Ducros İsot ve Ülker Ducros Kırmızı Pul Biber

Pul biberli pastırmalı kurufasulye Yapılışı

Kurufasulyeyi bir gece öncesinden ıslatın ve ertesi gün yumuşayana kadar haşlayıp, süzün. 1 çorba kaşığı tereyağında kıyılmış soğan, biber ve salçaları kavurun. İçine kurufasulye ve suyu katıp, 5 dakika pişirin. 1 kaşık tereyağında sotelediğiniz pastırmaları katın ve 15 dakika pişirmeye devam edin. Ülker Ducros İsot, Ülker Ducros Kırmızı Pul Biber ve tuz ekleyip, kurufasulyeyi güveç kabına alın. Isıtılmış 200 derece fırında 1 saat pişirin.

0 yorum:

Yorum Gönder

..