Zeytinyağlı taze fasulye Tarifi
Zeytinyağlı taze fasulye Tarifi
Malzemeler
1 kg taze fasulye
12 adet arpacık soğan
4 diş sarmısak
10 adet kiraz domates
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı tozşeker
1 çay bardağı su
Zeytinyağlı taze fasulye Yapılışı
Taze fasulyeleri ayıklayıp, tuz ile karıştırın. Bir müddet bekletip, tencereye yerleştirin. Ortasına arpacık soğanları ve kiraz domatesleri yerleştirip, sarmısakları koyun. Tuz, yağ, su ve şeker ilave edin. Kısık ateşte fasulyeler yumuşayana dek pişirin. Soğuyunca tencereyi ters çevirip servis tabağına alın. Soğuk servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder